ایونز برداشت گردو در شهر جهانی گردو آغاز شد - آی ونز

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از تویسرکان ؛ ۸۰ درصد از جمعیت ۵۶ هزار نفری تویسرکان، زندگیشان با گردو گره خورده است.

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه استان همدان رتبه نخست تولید گردوی کشور را دارد، گفت: بیش از ۱۹ هزار و ۳۰۰ هکتار از باغات استان به درختان پرثمر گردو اختصاص دارد.

شهبازی خاطرنشان کرد: حدود ۱۳ درصد از گردوی کشور در استان همدان تولید می‌شود، گردوی تویسرکان به علت ویژگیهای منحصر به فردی که دارد پس از سالها تلاش، سال گذشته در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید.

ویژگیهای گردوی تویسرکان
گفته می شود یکی از علل اینکه سازمان مالکیت معنوی (WIPO) گردوی تویسرکان را به ثبت رسانده به علت کیفیت، طعم روغن وسفیدی مغز آن است.

کیفیت ، طعم، روغن، چربی و سفیدی مغز موجب شده گردوی تویسرکان از سایر ارقام تولید این محصول در کشور و دنیا متمایز باشد.

گردوی تویسرکان با ثبت در دو سازمان خواربار (FAO) و سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO)، زمینه تثبیت موقعیت و برندسازی گردوی شهرستان را در ایران و جهان فراهم می سازد، کیفیت گردوی تویسرکان نه فقط در سطح کشور بلکه در عرصه بین المللی است و در تراز بهترین گردوهای جهان قرار دارد.

امسال برداشت گردو در مقایسه با سال گذشته افزایش بیش از ۲ هزارتنی داشته است.

۴۸

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 203 views بار دسته بندی : اخبار استان ها تاريخ : 17 اکتبر 2020 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها